Premium kvalitāte
Latvijas uzņēmums

Prosas biezputra

  • 1 glāze prosas
  • 1 glāze piena
  • 2 glāzes ūdens
  • 1/2 tējkarote sāls
  • 4 tējkarotes cukura
  • pāris pikas sviesta
  • vaniļas cukurs (pēc garšas)

PAGATAVOŠANAS LAIKS

45min

PORCIJU SKAITS

2 cilvēkiem

IZCELSMES VALSTS

Latvija

Pagatavošana

Vāriet uz nelielas uguns, līdz ūdens ir gandrīz izvārījies un prosa − gandrīz mīksta. 

Pielejiet pienu, pieberiet cukuru, samaisiet un turpiniet vārīt, līdz prosa ir pilnībā izvārījusies.

Pēc tam noņemiet putru no uguns, pievienojiet sāli un vaniļas cukuru. Ļaujiet prosas biezputrai mazliet ievilkties. Lai labi garšo! 

Atpakaļ

Piemērotākie produkti

Prosa

Graudaugi

-