Premium kvalitāte
Latvijas uzņēmums

Pupiņu un putraimu zupa

  • 700 g žāvētu cūkas ribiņu
  • 300 g pupiņu
  • 1 glāze putraimu
  • 1 sīpols
  • 1 burkāns
  • 2 kubiciņi vistas buljona
  • 1 ēdamkarote eļļas
  • ūdens
  • skābs krējums
  • lociņi vai dilles

PAGATAVOŠANAS LAIKS

1st

PORCIJU SKAITS

1 cilvēkam

IZCELSMES VALSTS

Latvija

Pagatavošana

Lieciet katlā vārīties cūku ribiņas. 

Kad ribiņas pavārījušās, pievienojiet eļļā apceptus sīpolus un burkānus.

Pievienojiet pupiņas. 

Kad pupiņas vēl nav pavisam mīkstas, pievienojiet aukstā ūdenī noskalotus putraimus. 

Vāriet tik ilgi, līdz pupiņas un putraimi ir mīksti.

Lai pupiņu un putraimu zupa būtu gardāka, varat pievienot skābo krējumu un zaļumus. Lai labi garšo!

Atpakaļ

Piemērotākie produkti

Miežu Putraimi

Graudaugi

-